Wij zijn de gastheer

Als je veel gasten moet verzorgen op een feestje ben je uren bezig aan voorbereiden en laat staan hoeveel tijd en energie het kost op de dag zelf. Het kan namelijk een stuk gemakkelijker. Van Regteren zorgt voor de perfecte broodjes catering. Iedereen houdt van een lekker broodje zo tijdens de lunch of als avondeten. Wij kunnen ervoor zorgen dat je gast wordt op je eigen feestje.

Van Regteren is de juiste partij die hier voor kan zorgen. Tijdens het feest is er genoeg keuze, namelijk vers bereide hapjes en drankjes. Daarbovenop ook nog buffetten en salades. Heerlijk als het feest keurig en lekker verzorgd wordt. Het kost uw helemaal geen tijd of moeite, behalve even een belletje plegen.

Niet alleen verzogen wij catering voor op feesten. Naast dit idee doen wij ook nog catering aan huis. Hier kunt u denken aan tuinfeestjes, verjaardagen en jubileums. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld fijn om thuis te trouwen, je kunt het zo gek nog niet bedenken en wij kunnen het verzorgen. Als u de hele week hard gewerkt heeft en een feestje organiseert in het weekend dan ben u bij Van Regteren op het juiste adres.

Er zijn zeker gezonde maaltijden bij ons assortiment. Dit komt ook van pas als u zich een beetje ziekig voelt. Alles is op en top vers bereid. Zo bieden we dus verschillende mogelijkheden aan:

  1. Onze afhaalmaaltijden
  2. De maaltijdservice aan huis
  3. Evenementcatering op locatie

De afhaalmaaltijden verschillen per week. Het zijn vaak seizoensgerelateerde producten om voor variatie in de menu’s te zorgen. Er is dus zeker meer dan genoeg keuze voor een gezonde maaltijd. Daarbij doen we ook graag de catering aan huis. Altijd handig zo’n mobiele sapbar of mobiele koffiebar voor op het feestje. Als u ons nodig heeft staan wij voor u klaar, tot snel!