OFYR BBQ

Wat is een OFYR BBQ en waarom zijn ze zo populair?

Er zijn in ons land en erbuiten een heleboel mensen die zichzelf een hobbykok beschouwen. Deze mensen vinden het leuk om net dat stapje verder te gaan met koken, door bijvoorbeeld een bijzondere barbecue te gebruiken in de zomermaanden. Zoals de OFYR BBQ. Deze nieuwe vorm van buiten koken is populairder dan ooit. Benieuwd wat een OFYR BBQ precies is en waarom ze zo populair zijn? Dat ontdek je hier.

OFYR BBQ

Wat is de OFYR BBQ?

Je hebt ongetwijfeld wel eens gehoord van de green egg, een hippe barbecue waarmee je van alles kunt bereiden, roken en bakken in de buitenlucht. De OFYR BBQ is dat ook maar dan in net iets andere vorm en voor een betere prijs. Want met OFYR BBQ bak je eigenlijk direct op vuur met een vuurschaal. Deze ronde vuurschaal maakt de barbecue onvergetelijk omdat je deze smaken niet na kunt maken in een pan of op een andere barbecue. Daarnaast heeft de OFYR BBQ een uniek design en staat hij dus hartstikke goed in je tuin of op je balkon. Want het oog wil natuurlijk ook wat. 

Langer buiten zitten

Een ander sterk voordeel van de OFYR BBQ is dat je er dus in alle seizoenen mee kunt koken in de tuin. Er komt namelijk een hoop vuur van de OFYR BBQ af waardoor je het altijd lekker warm hebt, ook als het winter is. Je kunt met het hele gezelschap om de vuurschaal heen zitten of je kunt zelf buiten koken en je eten binnen serveren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *