de-eetkaamer

Lekker lunchen Uden?

Wilt u lekker lunchen met familie of vrienden? En bent u opzoek naar een goed restaurant? Dan bent u bij De Eetkaamer op het juiste adres. Afgelopen week was ik met wat vrienden op het internet op zoek gegaan naar lunch Uden en kwamen wij uit op De Eetkaamer. Vervolgens gingen wij lunchen bij De Eetkamer en wij hebben daar lekker gegeten. Wij hadden een top service door de medewerkers. Zelf wist ik toen niet wat ik wou nemen dus hielp een van de medewerkers mij met het uitzoeken wat ik lekker zou vinden. Uiteindelijk had ik de variatie mix genomen met allemaal verschillende spiesen met vlees eraan. Het vlees beviel mij erg goed het eten was goed gegaard en wij waren er zeker goed vol van geraakt. De drankenkaart is ook goed had zelf wat verschillende biertjes geprobeerd en vele bevielen mij erg goed. Ik zag ook dat De Eetkamer een bierarrangement heeft die wouden ik en mijn vrienden de volgende keer nemen als wij er gaan eten want een tweede keer daar eten zit er wel in.

Spies

Aanrader?

Ik raad het aan om een keer te lunchen bij De Eetkaamer. Ook voor de mensen die vegetarisch of veganistisch zijn kunnen zij daar goed lunchen. Er wordt rekening gehouden met iedereen en zo hoort het ook te zijn.