A2 restaurant

Je voelt je direct welkom

Soms heb je het gevoel wanneer je ergens binnenkomt dat je direct welkom bent, bij het A2 restaurant heb je dit gevoel ook. De gastvrijheid  en het gezellige interieur zorgen hiervoor, en dan heb je er nog niets eens iets gegeten of gedronken. Het maakt niet uit of je even een tussendoortje wilt eten, of wilt genieten van een uitgebreid diner het kan allemaal. In de zomermaanden geniet je buiten van het zonnige terras, om ook van de dorpse sfeer te genieten.

Zowel lunch als diner

Of je nu onderweg bent of je woont in het dorp, je bent altijd van harte welkom bij het A2 restaurant voor een lunch of diner. Een heerlijke tosti, een soepje of een malse biefstuk waar je van kunt genieten. Alle gerechten zijn huisgemaakt en dat proef je, de tijden herleven met de heerlijke gehaktballen zoals ze vroeger werden gemaakt. Het maakt geen verschil of je nu alleen komt, of met een grote groep vrienden om te eten. Iedereen is welkom, dit merk je en proef je. 

Kleinschalige feestjes

A2 restaurant

Ook wanneer je een kleinschalig feestje te vieren hebt, ben je welkom bij A2 restaurant. Vergaderingen en een groepsdiner is hier ook mogelijk, of je nu met 2 personen een diner wilt eten, of met 35 personen. Alle menu’s zijn in het huis gemaakt om de kwaliteit altijd te kunnen garanderen. Aan de bar beneden in het restaurant, kun je een borreltje drinken om de dag af te sluiten. Een perfecte manier om de dag met een goed gevoel te eindigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *