Theebox

Gezonde fruitmand bestellen

Een gezonde fruitmand bestellen via de webshop van Fruitzaam is gegarandeerd een succes. Alleen al door de aanblik van een mand met de kleuren van verse appels en peren, druiven, sinaasappels, bananen, mandarijnen, soms aangevuld met exotische vruchten, loopt het water je uit de mond. Bij Fruitzaam wordt ervoor gezorgd dat die mand op een goede manier wordt opgemaakt. Met veel zorg en met fruit dat biologisch is verbouwd. Daardoor weet je dat het fruit bijzonder lekker is en dat het goed is voor de gezondheid. Een gezonde fruitmand bestellen voor iemand die ziek is draagt bij aan een sneller herstel.

Fruitkist de luxe geboorte

Online fruitmand bestellen

Een fruitmand bestellen bij Fruitzaam is heel eenvoudig. Daarvoor ga je naar de webshop. Het samenstellen van de fruitmand gaat in drie stappen. Eerst kies je de uit de ruim 20 fruitkisten één uit die jou aanspreekt. De inhoud van de kisten geeft uiteraard een idee van hoe dat er uit zou kunnen zien. Wat er werkelijk in de fruitmand komt te zitten is afhankelijk van het seizoen. Na het kiezen van een fruitkist heb je de gelegenheid om een persoonlijke boodschap of een ballon toe te voegen. Daarna reken je af en is het fruitmand bestellen klaar.

losse fruitmand

Abonnement op een fruitmand

Je kunt bij Fruitzaam een fruitmand bestellen voor bezorging in heel Nederland. Als je ruim van tevoren weet op welke datum de fruitmand bezorgd moet worden kun je vooraf al een fruitmand bespreken. Als je iemand regelmatig een ruitmand wilt sturen kan dat in één keer worden geregeld. Je neemt dan een abonnement op het fruitmand bestellen. Daarbij kun je aangeven hoe lang en hoe vaak er een fruitschaal moet worden bezorgd. Dat gebeurt volautomatisch, dus je hoeft daar niet meer naar om te kijken.