Blog

OFYR BBQ

Er zijn in ons land en erbuiten een heleboel mensen die zichzelf een hobbykok beschouwen. Deze mensen vinden het leuk om net dat stapje verder te gaan met koken, door bijvoorbeeld een bijzondere barbecue te gebruiken in de zomermaanden. Zoals de OFYR BBQ. Deze nieuwe vorm van buiten koken is populairder dan ooit. Benieuwd wat…Ga door met lezen van “Wat is een OFYR BBQ en waarom zijn ze zo populair?”

Grootkeuken

In tijden van Corona zijn er bijna geen koks aan het werk. De keukens zijn onbemand. Desondanks gaan we het in dit artikel hebben over grootkeukens en keukens. Wat is het verschil? En wanneer kun je beter voor een grootkeuken gaan? Dat en meer lees je hier! Relevante website: Service Equipe Nederland Het verschil tussen…Ga door met lezen van “Wanneer kun je beter gaan voor een grootkeuken in plaats van een keuken?”

genieten van koffie

In het zuiden, daar weten ze wel wat goed eten en drinken is. De bourgondische mentaliteit van veel Eindhovenaren en andere Brabanders is niet te evenaren. Ook op het gebied van koffie weten ze waar ze over praten. Ben jij op zoek naar de lekkerste koffie in Eindhoven? Deze tips helpen je verder. Variatie is…Ga door met lezen van “Op zoek naar goede koffie in Eindhoven? Hier moet je op letten”

Hoewel Suriname voor lange tijd gebonden is geweest aan Nederland, is het nu een onafhankelijk land, waar de voertaal overigens nog wel Nederlands is. Er heeft geen enkele bevolkingsgroep de meerderheid in dit Zuid-Amerikaanse land en dat zien we terug in de Surinaamse keuken. Deze unieke keuken is een mix vanuit talloze culturen, aparte gerechten…Ga door met lezen van “Catering van de Surinaamse keuken, koken met liefde, op gevoel en met veel kruiden”

Eén van de eerste zaken waar u rekening mee dient te houden op het ogenblik dat u een horecazaak gaat starten is natuurlijk het kopen van horeca apparatuur. Dit spreekt voor zich. Het aanschaffen van de nodige horeca apparatuur lijkt op het eerste zicht misschien een eenvoudige zaak te zijn, maar dat is het niet….Ga door met lezen van “Waar rekening mee houden bij horeca apparatuur kopen?”

Als jij een dagje wilt genieten van zon, strand en eten, dan is een restaurant aan het Zwarte Pad in Scheveningen een ideale plek om dat te doen. Het Zwarte Pad is een stuk strand met meer dan 10 strandtenten waar je op loungebedden of zitzakken het dagelijkse leven even helemaal vergeet. Dit is direct…Ga door met lezen van “Helemaal tot rust komen in een restaurant aan het Zwarte Pad in Scheveningen”